dinsdag 16 oktober 2012

Hanne Troonbeeckx bikini Fear Factor @ Bekende Vlaamse presentatrices


Onze bekende Vlamingen, Belgische babes en landgenoten Ellen Petri, Bekende Vlaamse presentatrices Ann Van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Kürt Rogiers, Tom Dehaene en Sven Nys nemen een bad van adrenaline en spanning in Argentinië, het exotische decor van “Fear Factor”.

Allemaal hebben ze hun eigen specifieke angsten en die confrontatie moeten ze aangaan willen ze in deze grensverleggende show de eindstreep halen.

Stunt 1: onder water ontsnappen uit een plastic zak
De BV’s worden gehandboeid in een bodybag gestoken en in het water gegooid. De opdracht is duidelijk: zichzelf zo snel mogelijk bevrijden.

Kürt Rogiers komt bij deze eerste uitdaging meteen oog in oog met zijn “Fear Factor”, want hoewel hij ontzettend veel durft is hij bang voor verdrinken en verstikken. De vraag is dan ook of hij zal doorzetten. En durven de anderen de stunt aan? Hanne Troonbeeckx trekt haar mooiste bikini aan, en gaat onvolschrokken in een bodybag gehandboeid het water in.

Stunt 2: levende insecten met de mond sorteren
De tweede stunt is van een heel andere orde. De BV’s moeten met de mond levende krabben, kakkerlakken en slakken sorteren terwijl ze ondersteboven hangen.

Bij deze opdracht is het vooral belangrijk dat de BV’s hun zintuigen uitschakelen want de krioelende insecten zien er gruwelijk uit en stinken afschuwelijk. Rustig en beredeneerd blijven, is dan ook de boodschap, geen probleem voor Hanne Troonbeeckx.

Finalstunt: rechtop blijven op een zigzaggende tanker
De kandidaten die de twee eerste proeven ‘overleefd’ hebben, waaronder Hanne Troonbeeckx, moeten voor de finalestunt op een tanker staan die aan een hoge snelheid slalomt. Wie dit het langst volhoudt, is de winnaar van deze aflevering van “Fear Factor”.

Welke BV’s zijn het meest competitief ingesteld? Wie blijft er rustig onder het “Fear Factor”-geweld? Wie slaagt er in om zijn verstand op nul te zetten? En wie heeft genoeg lef om alle stunts tot een goed einde te brengen? Hanne Troonbeeckx maakt een grote kans!

























maandag 1 oktober 2012

Saartje Vandendriessche in badpak in jacuzzi @ Bekende Vlaamse presentatrices


Omdat Saartje Vandendriessche in de laatste aflevering van Peter Van de Veire live een weddenschap verliest, moest Saartje voor straf de jacuzzi van Peter Live in springen.

Zoals we van Saartje Vandendriessche gewend zijn, trekt ze prompt haar jurkje uit, en springt ze in badpak, ondanks haar zwangere toestand, het warme water in.

'De naaktkalender': achter de coulissen van Saartje Vandendriessche

'Iedereen wil mij uit de kleren zien gaan. Ik kan zelfs naakt op de radio!'

'Mijn haar gaat overeind staan als mensen tegen me zeggen: profiteer er maar van, pak maar alles aan wat ze je aanbieden, want over tien jaar is 't gedaan. Dan zeg ik altijd: wie weet ben ik over tien jaar je báás!' Bekende Vlaamse presentatrice Saartje Vandendriessche geeft zich bloot.

Het is een kille dinsdagochtend. Over de velden achter een willekeurige driegevelwoning te Hove, Antwerpen, hangen lome mistslierten. Terwijl uw verslaggever nog kraakt in zijn voegen, is Saartje Vandendriesssche (33) al klaarwakker, extremely loud and incredibly close: twee uur lang zal zij met haar wijsvinger op de keukentafel hameren om haar antwoorden en opinies kracht bij te zetten. De klaarblijkelijk trouwe viervoeter Fiji (ondersoort: bordercollie) port de verslaggever op gezette tijden in de ribben, als om te zeggen: wél bij de les blijven, makker.

Hoewel Saartje Vandendriesssche het inmiddels tot alomtegenwoordig televisiefenomeen heeft geschopt, herkennen mensen vaak haar hond het eerst, zegt ze, en ze schakelt naadloos over op het schelle stemgeluid van een toevallige passant die een beevee herkent: 'Is dat van 'Vlaanderen Vakantieland'? Ik dacht het al, ik zie het aan de hond!'

De naaktkalender' lijkt me een bedacht idee.

Saartje Vandendriessche «Maar allez! Helemaal niet!»

Jíj hebt het toch niet bedacht?

Saartje Vandendriesssche «Nee hoor, het is een Spaanse format.

»Het is de taak van een openbare omroep om informatie te brengen, en cultuur, en muziek. Maar het is ook de taak van een openbare omroep om entertainment te brengen. Dat doen wij in 'De naaktkalender': op een speelse manier een fotoshoot doen en kijken hoe mensen erop reageren om uit de kleren te gaan. Die onderlinge relaties, die humor, die emoties... Dat is toch relevant? Waarom vind jij 'De naaktkalender' bedacht?»

Omdat je een formule in herkent: een dosis voyeurisme, gemengd met wat goede doelen en overgoten met een scheepslading feelgood.

Saartje Vandendriesssche «Een goed doel is helemaal geen vereiste: die strandvrienden van vorige week wilden gewoon samen op reis met de opbrengst van hun kalender. En feelgood, dat is toch maar een term?

»Trouwens, ik ben het er niet mee eens dat er te veel feelgood op tv is. Ik kijk wel eens naar concurrerende zenders, en dan zie ik mensen die elkaar het leven zuur maken, die roepen en schelden. Dat hoef ik niet altijd te zien. Voor mijn werk bij 'Vlaanderen vakantieland' kom ik héél veel vriendelijke, gastvrije, opgewekte mensen tegen: zo is Vlaanderen, en dat laten we ook zien in 'De naaktkalender'. We hebben een stortvloed aan inschrijvingen gekregen: driehonderdvijftig verenigingen! Nu nóg vragen mensen mij waar ze zich kunnen inschrijven. Je mag mij een tante non noemen, maar ik vond het leuk om met die mensen aan een naaktkalender te werken. Dat hadden mijn vrienden kunnen zijn.»