donderdag 12 januari 2012

Fotomodel Gaëlle Garcia Diaz JIM TV @ Bekende Vlaamse presentatrices


Fotomodel Gaëlle Garcia Diaz begint Vlaamse tv-carrière bij JIM.


Ondanks de aanwezigheid van Eline De Munck bij JIM kunnen we zeggen dat de collega’s aan de Medialaan een goede smaak hebben.

JIM  maakte bekend dat een van de nieuwe gezichten van de jongerenzender niemand minder dan Playboy naakt model Gaëlle Garcia Diaz is.

We geven meteen grif toe dat de kans erg groot is dat u Bekende Vlaamse presentatrice Gaëlle Garcia Diaz kent van haar eenmalige Playboy bloot passage.

De zwoele blik van la Diaz zal u wel bekend voorkomen omdat deze dame meermaals de covers van P-Magazine en Ché in bikini en badpak sierde.
 
De ene keer al wat naakter dan de andere.

In de wandelgangen bij de mannenbladen gaan er geruchten rond dat Bekende Vlaamse presentatrice ‘Gaëlle Garcia Diaz het beste is dat de mannenbladscène kon overkomen nadat de Ann Van Elsen en Dexters besloten om aan kinderen te beginnen’.

Die boude uitspraak wordt door de nieuwe carrièrewending van Gaëlle Garcia Diaz nog maar eens bevestigd.

Vanaf  maandag 10 oktober 2011 presenteert de 23-jarige Bekende Vlaamse presentatrice Gaëlle Garcia Diaz beurtelings met VJ Vincent Banic het muziekprogramma ‘Top 40 Hitlist Selection’ presenteren op de jongerenzender.

Gaëlle Garcia Diaz is jong, talentvol, ambitieus en ze ziet er bovendien nog eens goed uit ook en kan hier haar talenten verder te ontwikkelen,” aldus JIM netmanager Luc Van Laer.

Verder was Bekende Vlaamse presentatrice Gaëlle Garcia Diaz samen met de andere JIM vj’s te zien zijn tijdens ‘The Big Live’, waarmee JIM tijdens de herfstvakantie 168 uur aan één stuk live televisie bracht.

Het toeval wilde ook dat Gaëlle Garcia Diaz bij haar debuut als presentatrice de cover van Ché sierde, in bikini.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten